Sveže voće

 

Šljive koje plasiramo na sveže tržište su isključivo sa naših plantaža, formirane u saradnji sa domaćim i stranim stručnjacima i pokrivene GlobalGAP i GRASP sertifikatom. 

Plantaže se nalaze na dve različite lokacije u okolini Leskovca, na ukupnoj površini od 50 ha. Zahvaljujući automatizovanom sistemu navodnjavanja i sopstvenoj meteo stanici koja osim merenja svih parametara upozorava na mraz i mogućnost pojave bolesti, u mogućnosti smo da biljkama pružimo uvek potrebnu prehranu i zaštitu, i time obezbedimo siguran i kvalitetan proizvod. 

Osim sorti Stenlej, Čačanska rodna i Čačanska Lepotica, koje zauzimaju najveći deo plantaža, posedujemo mlade zasade sa sortama Katinka, Top five, Azura, Mirabela, Haroma i Prezenta, za koje je Strela prvi i jedini licencirani uvoznik. Ove sorte su sa različitim vremenima sazrevanja, zahvaljujući čemu ćemo imati dužu sezonu berbe i snabdevanja naših kupaca. 

Moguća pakovanja su gajbe od kg, kg i 10 kg, ili korpice od po 1 kg.

Zahvaljujući našoj rasprostranjenoj mreži proizvođača i dobroj saradnji sa njima, po potrebi je moguć dodatni otkup šljive za sveže tržište.